Unul dintre masacrele care au avut loc atunci a fost ingropat in constiinta oamenilor si putini sunt cei care au curajul sa vorbeasca despre aceste lucruri. Putini sunt si cei care stiu ca cel mai mic erou al Revolutiei din 1989, Vladi, avea doar o luna de zile cand a fost impuscat mortal.

Vladimir Andronic s-a nascut pe 23 noiembrie 1989, iar la o luna a murit in timp ce dormea in patutul sau. El locuia pe Stirbei Voda, vis-a-vis de Radioul public, cand un glont ratacit tras dintr-un TAB l-a nimerit. Nu a murit pe loc, ci a agonizat o ora si jumatate. "Nu as putea sa il privesc in ochi nici acum pe acel om, chiar daca ar veni sa isi ceara scuze", spune cu glas timid mama lui Vladi, Catalina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vladi a murit chiar pe 23 Decembrie, in ziua in care implinea o luna si la scurt timp dupa ce parintii sai ii cantasera "La Multi Ani". Acum, micul Vladi, odihneste in Cimitirul Eroilor Revolutiei Romane.

Cazul lui nu este singular pentru ca in perioada Revolutiei, alti 36 de nevinovati, de copii, au murit impuscati in haosul creat pe strazile oraselor din Romania.

DETALII DESPRE RESTUL EROILOR REVOLUTIEI AI AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si