Din fata calculatorului, cu un cont fals pe o cunoscuta retea de socializare, acesta a reusit sa pacaleasca mai multe persoane. A postat pe internet un anunt de vanzare a petardelor, insa dupa ce primea comenzile, acesta punea nisip in colet, potrivit Gorj Domino.

Politia a fost alertata de un pagubit, iar anchetatorii au trebuit sa lucreze sub acoperire pentru a-l prinde. Tanarul din Motru este cercetat in libertate pentru inselaciune si comercializarea articolelor pirotehnice fara drept.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”In perioada 8-11 decembrie 2017, tanarul a oferit spre vanzare, pe o retea de socializare, diferite materiale pirotehnice (petarde), dar cumparatorii au fost indusi in eroare de acesta, intrucat la deschiderea coletelor au gasit nisip in locul bunurilor vandute. Totodata au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 12 cutii cu materiale pirotehnice, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a tanarului.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si efectuarea de operatiuni cu articole pirotehnice, fara drept”, a precizat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj. Tanarul risca sa stea pana la un an dupa gratii, potrivit sursei citate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si