Barbatul a marturisit ca tine legatura cu iubitul Alinei.

“Am reluat activitatea, suntem bine acum, ne e dor de fetita noastra si ne amintim cu drag de ea. Ne ocupam in continuare de cele cuviincioase. Si iubitul ei este bine acum, tinem legatura cu el, va dati seama... nu avem ce sa facem, trebuie sa mergem inainte”, a declaerat barbatul.

Despre Magdalena Serban, femeia care a comis crima, a spus ca ii doreste sa fie inchisa intr-un ospiciu, sa se vindece de problemele pe care le are, potrivit Cancan.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Despre femeia aia (n.r. Magdalena Serban, criminala) nici nu vreau sa vorbesc, nu ma intereseaza persoana ei, nu imi face bine. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu fie lasata in libertate, cred ca ar trebui inchisa intr-un spital de nebuni, sa fie tratata, pentru ca este intr-adevar bolnava. Oricum, orice s-ar intampla, raul a fost facut si nimic n-o mai poate aduce inapoi pe fata noastra”, a declarat, in exclusivitate pentru Cancan.ro.

Pentru rude, Alina Ciucu era cea mai frumoasa si cea mai cuminte fata. A incercat sa-si rasplateasca ambele familii, muncind asa cum a putut ea mai bine.

„Era o fata minunata, era cuminte! Ultima oara a venit asta vara-acasa. Facuse facultatea la Bucuresti si isi gasesise si ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atat de frumoasa...ca o actrita. Asa ii ziceam eu.

Plecase de saracie de acasa”, a declara Mariana Ghigeanu, matusa Alinei Ciucu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si