"Exatlon" a ajuns deja un fenomen in Romania! Concurentii celor doua echipe, "Faimosii" si "Razboinicii",  se lupta  pentru premiul de 100 de mii de euro, in Republica Dominicana, acolo unde au loc filmarile emisiunii. Tensiunile si emotiile sunt,insa  la cote maxime si acasa, in Romania.

Anda Adam si Andrei Stoica se pot lauda cu sustinatori pe cinste.

Familiile celor doi, dar si prietenii, urmaresc fiecare editie a competitiei cu sufletul la gura.

SORIN NICOLESCU: stiam ca e ambitioasa stiam ca o sa faca fata dar nu asteptam asa bine acum am vazut cat de greu e show-ul. Si chiar sunt mandru de ea m-a impresionat maxim sper sa ramana asa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anda Adam face tot posibilul pentru a trece cu brio fiecare etapa a competitiei, insa dorul de cei de acasa o copleseste.

Andrei Stoica se poate lauda si el cu sustinatori pe masura.

Stransa competitie de aseara  a pozitionat postul Kanal D pe primul lor in preferintele telespectatorilor. Statia a inregistrat 8,8% Rating si 16,9% cota de piata, la nivelul publicului National.  

"Exatlon" continua si in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D! In editia de astazi, va fi dezvaluit numele primului concurent care va parasi definitiv competitia, in urma deciziei, prin vot, a telespectatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si