Despre povestea trista a batranului au aflat motociclistii de la cluburile Free Bikers Hunedoara si Turbat Cats, care au initiat o campanie pentru a-i ajuta pe pensionarii care sunt singuri pe lume.

"Bunicului Victor" i-au dat lacrimile, dupa ce a vazut, la poarta gospodariei sale, materiale de constructie necesare ridicarii unei locuinte modulare.

Foto: Mesagerul Hunedorean

"Am aflat povestea batranelului de la o amica.

Nu are copii. Are, pare-mi-se, doi nepoti care nu au posibilitatea sa-l ajute. Asa ca ne-am implicat noi. L-am vizitat prima data în decembrie anul trecut, i-am adus alimente si i-am promis ca va avea o casa noua.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Foto: Mesagerul Hunedorean

Containerul a fost donat de un prieten de-al nostru din Bucuresti, Florian Ilie. Un alt amic, Ion Nagl, din Arad, ne-a asigurat transportul. În cateva zile, locuinta va fi gata, bunicul Victor se va putea muta în ea. Mai trebuie sa-i punem un bazin pentru apa. Are soba, am facut deja focul în ea. Ar mai avea nevoie de lemne si de o plapuma", a declarat, pentru Mesagerulhunedorean, Marius Achim, poreclit "Achimoto".

Foto: Mesagerul Hunedorean

Desi a fost frig si a nins, motociclistii au muncit pentru a-i amenaja batranului noua casa. Au izolat-o termic, i-au construit acoperisul si l-au instalat si un panou fotovoltaic pentru ca Victor Tatulescu sa aiba curent electric.

Foto: Mesagerul Hunedorean

Potrivit sursei citate, campania motociclistilor "Ajuta satul" consta în ajutorarea persoanelor nevoiase din satele hunedorene. Oamenii inimosi au donat mancare si obiecte de uz casnic si, în unele casuri, au construit case din temelii.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si