Copilul nu a mai asteptat si s-a nascut inainte ca ambulanta sa ajunga. Conditiile nu au afectat deloc bebelusul si nici pe proaspata mamica, pe nume Alexa. La scurt timp a ajuns si ambuanta si cei doi au fost preluati, potrivit vremeanoua.ro.

David George, asa cum a primit numele, este un bebelus perfect sanatos. Nici mama nu a ramas cu sechele, ci doar cu o sperietura groaznica. "David George a avut mare noroc, fiindca Dumnezeu a facut ca drumul anevoios spre Poiana lui Alexa sa-l parcurgem destul de usor si repede, avand in vedere conditiile meteo.

Am ajuns la timp si am preluat-o pe mamica cu tot cu bebelus. Acesta respira corect si avea culoare normala, semn ca frigul nu l-a  afectat in niciun fel. Asta si din cauza ca mamica s-a dezbracat de haina si a pus-o pe zapada, dupa care a nascut si si-a infofolit fatul imediat", au declarat ambulantierii care au ajuns la Alexa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

foto: vremea noua

Alexa nu este la prima nastere. Tanara de 21 de ani mai are un copil. Nu si-ar fi dorit sa nasca in zapada, insa daca atunci a fost sorocul nu a avut incotro. "Cand am fost sunati, femeia ne-a  spus ca au inceput contractiile.

Nu i se rupsese inca apa, asa ca am decis ca rapid o ambulanta sa plece spre locuinta acesteia. Nu ne asteptam ca aceasta sa nasca asa repede. Femeia nu a mai avut rabdare si a iesit inaintea ambulantei. Numai ca a nascut, in zapada, pe marginea drumului, asistata doar de sot. Ambulanta era la doua sute de metri, cand femeia a nascut si a intervenit rapid. Noi in tot acest timp am consiliat-o pe mamica cu ce are de facut.
Fatul este sanatos, are o greutate de peste 2.500 de grame, iar faptul ca s-a nascut in zapada nu l-a afectat in niciun fel. Echipajul nostru a intervenit  promt. Acum, atat mama, cat si bebelusul sunt in afara oricarui pericol"
, a  declarat dr. Danut Ungureanu, directorul medical de la SAJ Vaslui.

Sursa: Spynews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si