In urma cu cativa ani, sora ei s-a mutat in Belgia, iar dupa 2 ani s-a imbolnavit si nu a spus nimanui. Maria Buza spune ca ea a simtit ca ceva nu e bine si a presimtit ca ceva rau se va intampla.

”La un moment dat, imi dau seama ca ieri ar fi fost ziua ei.

Ar fi facut 64 de ani. Din pacate, o boala necrutatoare a rapit-o dintre noi. Ma intrebam cum se face ca, fix in apropierea zilei ei, ma intreba cineva, din senin despre ea. Imediat dupa Revolutie, a avut sansa sa plece cu serviciul in Belgia. Noi eram foarte bucurosi pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzica, dar, apoi, au urmat niste cursuri de operator calculator si programator si a lucrat la un centru de calcul. A plecat imediat dupa ce divortase. La 36 de ani, la numai 2 ani dupa ce a ajuns in Belgia, a descoperit ca are aceasta boala, pe care a tinut-o ascunsa. (…) in adancul sufletului meu, eu cred ca era o speranta mare in inima ea ca s-ar putea insanatosi, fara sa stim si noi. A vrut sa ne protejeze. Din ‘90 nu am mai vazut-o. Am avut o premonitie puternica, o neliniste in suflet, ceva care te face sa te intrebi ceva… Simteam ca trebuie sa primesc o veste trista.
Atunci, am inceput sa ma gandesc la ea. Nici nu ii ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Cand am fost insarcinata, mi-am dorit o fetita pe care sa o cheme Victoria, ca pe sora mea. (…) Eu stiam ca e pe moarte. Ma iubea atat de tare. Si eu o iubeam tare mult, atat de mult ca ii ziceam ‘mama’. Eram cea mai fericita cand ma plimbam cu ea in parc,”
a povestit Maria Buza.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si