La sfarsitul saptamanii trecute, lucratorii de politie judiciara din cadrul Serviciului Combaterea Migratiei Ilegale si Infractionalitatii Transfrontaliere al Garzii de Coasta, in urma activitatilor informativ-operative, au identificat, pe raza localitatilor Ovidiu, respectiv Medgidia, doua autoturisme in care se aflau trei cetateni romani, cu varste cuprinse intre 30 si 63 de ani, domiciliati pe raza judetului Constanta, despre care existau date ca sunt implicati in activitati de contrabanda.

La controlul efectuat asupra celor doua autoturisme a fost gasita cantitatea de 200.000 de tigari,fara a detine documente justificative, precum si suma de 5.705 lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru identificarea locatiilor unde au fost depozitate tigarile de contrabanda, politistii de frontiera, sub coordonarea procurorului investit in cauza din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, au pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara, emise de Judecatorul de Drepturi si Libertati din cadrul Judecatoriei Constanta- Sectia penala, ocazie cu care a fost identificata cantitatea de 235.400 tigari de contrabanda, precum si 3.100 bucati materiale pirotehnice.

In urma perchezitiilor, a fost ridicata suma de 515.805 lei, care era ingropata in gradina unuia dintre imobilele perchezitionate.

In urma celor constatate au fost ridicate in vederea confiscarii 435.400 tigarete de contrabanda evaluate la 217.700 lei, peste 3.000 de materiale pirotehnice, evaluate la 4.650 de lei, suma de 515.805 lei. De asemenea, au fost indisponibilizate trei masini, evaluate la 85.100 lei.

In cauza sunt cercetati patru cetateni romani, cu varste cuprinse intre 30 si 63 de ani, pentru contrabanda, iar pentru doi dintre ei a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si