Amalia Enache a povestit ca in timp ce astepta avionul spre Romania, fiica ei a vazut in bratele unei romance un ursulet si ca ar fi vrut sa se joace cu el. Din pacate, micuta a fost refuzata de tanara blonda care nu a vrut sub nicio forma sa o lase pe Alma sa atinga ursuletul.

"Dupa un zbor luuuuung si desigur obositor din Rio de Janeiro, ajung impreuna

cu fetita de un an jumate in Zurich, la imbarcarea spre ultimul avion pana sa revenim in Romania. Deja e clar ca suntem aproape, oamenii din jur vorbesc romaneste. si nu numai asa aveam sa-mi dau seama. in fata noastra se asaza aceasta domnisoara. Fetita mea vede ursuletul, zambeste si mi-l arata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Da, mama, e un ursulet de plus" "Mor, mor", ma completeaza Alma si mi-l arata din nou binedispusa. Domnisoara ne arunca o privire ucigatoare si se bosumfla si mai tare. Inteleg indata. "Mama, ursuletul doarme acum si nu vrem sa-l trezim".

Copilul incearca totusi sa faca un pas timid spre jucarie. Domnisoara trage de urs infuriata, il intoarce cu fata in jos si se uita cu dispret la Alma. Prietenele ei incearca: "Da-l, fata putin copilului!" "Nu, nu, nu!" Prietenele ei izbucnesc in ras.
imi trec atunci prin minte familia de pe plaja din Paraty care i-a daruit Almei un colac de baie in forma de avion, pe care noi l-am daruit apoi mai departe inainte de plecare unei alte fetite pe plaja.

Toate braziliencele tinere si frumoase care se opreau pe strada sa-i spuna ceva frumos Almei si bucuria lor de viata. Toti copiii de toate varstele cu care se juca pe toate plajele fara sa se supere vreunul ca isi imparte jucariile. Familia de argentinieni cu 4 copii care i-au dat biscuiti si suc si noua mate, la apus, pe niste stanci. Oamenii de pe strada si bucuria lor la vederea copilului, reactiile, de fapt pofta lor de viata.

(...) Apoi imi dau seama si ca atunci cand iti pui extensii, ghetute roz, geaca roz, pantaloni de latex, bluza cu Mickey Mouse si poseta cu iepuras un pic de celebritate sigur iti doresti. Asa ca eu sunt altruista si stiu ca pot sa ofer celebritate.

PS Alma a inteles ca ursuletul dormea si se va juca altadata cu el"
, a scris Amalia Enache pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si