Marcela Fumea, antrenoarea lotului national de gimnastica aerobica al Romaniei si bineinteles si antrenoarea Ancai Surdu ii urmareste acesteia evolutia cu sufletul la gura in fiecare seara de sambata pana marti la Exatlon, show-ul extraordinar transmis de Kanal D.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Doresc sa-i  transmit felicitari si putere Multa in continuare.Sa lupte ca la campionatele europene si mondiale. Tot lotul este alaturi de ea!"

"Sunt conştienta ca voi avea adversari redutabili, dar sunt pregatita sa le fac faţa”, spune fosta sportiva de performanţa, in prezent antrenor de fitness. Anca a lasat acasa nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru. Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la "Vocea Romaniei" actual membru de incredere al echipei lui Smiley, la „HaHaHa Production”. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si