Sunt multe rugaciuni care raspuns anumitor nevoi. Despre unele se crede ca ar fi miraculoase, ca iti vor indeplini imediat dorinta, iar cei care le rostesc periodic se vor simti mai bine si mai impacati sufleteste.

Crestinii se roaga sperand ca Dumnezeu sa ii auda sis a le indeplineasca dorintele, astfel, a aparut chiar si o rugaciune puternica pentru bani si avere.

Rostita zilnic, aceasta rugaciune puternica pentru bani ar putea sa te aduca mai aproape de indeplinirea dorintei arzatoare.

Care este cea mai puternica rugaciune pentru bani

”Doamne Dumnezeule, iti sunt recunoscatoare pentru prosperitate! Iti sunt recunoscatoare pentru bogatie! Increderea mea in Tine, Dumnezeu, este absoluta! Sunt coplesita de banii si darurile Tale! Iti multumesc din inima pentru tot. Amin!”

Pentru ca aceasta rugaciune puternica pentru bani sa aiba efect trebuie sa te rogi in minte, in genunchi, in fata unei icoane a Fecioarei Maria, avand alaturi si o lumanare sfintita. Imediat dup ace ai rostit primul text, repeta de trei ori si:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.

Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Doar dupa acest ritual, o rugaciune puternica pentru bani ar putea avea efectul scontat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si