Politistii au raspuns mai multor sesizari legate de tulburarea linistii publice pe o strada, iar cand au ajuns la fata locului, au constatat cu stupoare ca tot taraboiul venea de la un...priveghi!

Oamenii legii au observat ca mai multe persoane de etnie rroma scosesera butoaie in strada, carora le daduse foc. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Noi am vrut sa bagam butoaiele in interior. Unul dintre politisti  a scos pistolul si il tinea la spate. Unul dintre ei nostri, care era, din cate am inteles, si beat, ar fi incercat sa iasa afara. Aici, intre politist si unul din oamenii de la inmormantare a intervenit o altercatie, pur si simplu a vrut sa-l incatuseze, sa-l aresteze si probabil acel om nu vrut sa se lase arestat. In momentul in care politistii au incercat sa il puna in masina, el a refuzat sa urce si aici probabil au cazut unul peste altul, s-au lovit reciproc", a declarat una dintre persoanele prezente la priveghi.

Judecatorii galateni au admis propunerea procurorilor privind arestarea preventiva a celor trei barbati implicati in incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si