Daniel face apel la bunatatea oamenilor pentru a putea aduce trupul neinsufletit al fratelui sau inapoi in Romania.

Ciprian Merla, in varsta de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism, iar in masina mai erau un tanar, tot de 22 de ani, Gheorge Sofitchi din Suceava, si o femeie de 40 de ani.

Fratele acestuia, Ciprian Merla, a postat pe retelele de socializare un mesaj in care povesteste despre dorinta fratelui sau, de ce a venit in Anglia, iar, totodata, cere ajutorul oamenilor pentru a putea repatria trupul neinsufletit al acestuia, scrie spynews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cu durere in suflet va scriu aceste randuri! Numele meu este Daniel Merla, fratele lui Ciprian Merla, in varsta de 22 de ani! Nu am crezut vreodata ca exista o suferinta si greutate mai mare ca asta, sa iti moara cineva drag! Fratele meu iubit a venit in Anglia anul acesta pe 5 ianuarie, cu speranta la un viitor mai bun si mai frumos, dar moartea i-a spulberat visele!

Pe 12 februarie, luni, o zi blestemata, moartea mi-a luat fratele. A plecat la munca si nu s-a mai intors, ultimul lui drum spre o viata mai buna! Acum durerea este si mai mare pentru ca noi, familia lui, nu il putem duce pe cel drag si iubit pe ultimul drum acasa pentru ca nu dispunem de banii necesari pentru repatriere si inmormantarea lui, asa cum se cuvine pe pamant romanesc!

Familia striga in disperare dupa ajutorul vostru, costurile sunt foarte mari, repatrierea este in jur de 3000 de lire plus cele necesare pentru inmormantarea lui. Va rugam ajutati-ne sa il ducem pe Ciprian acasa!", este mesajul cutremurator al lui Daniel Merla, fratele lui Ciprian.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si