Incidentul a fost descoperit intr-un sat, unde parintii unei copile au obligat-o s aintretina relatii sexuale cu un adult, pe camp. Vecinul a vazut intreaga scena si, oripilat, a anuntat oamenii legii. Scena ingrozitoare a avut loc chiar sub ochii mamei victimei.

Dup ace a fost indepartata de cei care i-au nenorocit viata, ororile la care a fost supusa au fost confirmate chiar de fetita.

Minora primea sume de bani modice, care, ulterior, erau incasate de tatal ei.

″Am mers impreuna cu tatal meu, in august, sa strangem rosiile de pe camp. Vorbise cu un prieten de-ai lui care astepta in masina. L-a ajutat sa adune rosiile, apoi am urcat cu el in masina si si-a dat jos pantalonii”, a relatat fata, potrivit Corriere della Sera.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Ma gandesc la lucrurile astea fara tristete.

Ii spuneam mamei ca nu imi place. Nu stiu cum am ajuns sa fac asta, dar nu sunt suparata pe mama, fiindca nu mi-a facut vreun rau”.

Incidentul a avut loc intr-un sat din Italia, Trappeto.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si