Daca iti doresti sa slabesti cateva kilograme, o poti face daca iti schimbi stilul alimentar. Indiferent cate ore petreci in sala de sport, daca nu ai o alimentatie sanatoasa, s-ar putea sa nu reusesti si practic obosesti in zadar la fitness.

Cel mai important este asadar sa adopti o alimentatie sanatoasa si apoi sa repeti in fiecare zi cateva exercitii de slabit. Daca nu ai timp sa mergi la sala de sport, aceste exercitii de slabit pot fi facute chiar si acasa.

Nu trebuie sa te dedici decat 15 minute pe zi.

Inainte de toate, iti recomandam sa faci aceste exercitii cu multa atentie si sa respiri corect. Si nu uita de-a lungul zilei sa te hidratezi corespunzator. Ce trebuie sa intelegi este ca nu doar pierzi usor in greutate, ci iti schimbi si stilul de viata. Daca nu faci asta, imediat dupa ce ai slabit, daca te-ai intors la acelasi stil de viata, rezultatele nu vor fi de durata. Atentie, concentrare si vointa.

Exercitii de slabit care dau rezultate in 15 minute pe zi

1. Genuflexiuni

Aceste exercitii de slabit sunt printre cele mai eficiente. Si asta pentru ca genuflexiunile iti lucreaza cele mai mari grupe musculare din corpul tau: coapsele, posteriorul si femuralul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

2. Fandarile

Fandarile sunt exercitii de slabit eficiente fiindca lucreaza cei mai importanti muschi ai corpului: picioarele, abdomenul si spatele. Este foarte important ca genunchiul sa nu treaca de varful piciorului, iar talpa sa fie toata pe sol.

Tot in aceasta categorie intra si fandarile laterale. Specialistii recomanda sa nu le facem alternativ fiindca ne putem dezechilibra. Sunt recomandate cate 10 repetari pe fiecare parte.

3. Flotarile

Desi par greu de facut, cu putina concentrare, vei reusi. Trebuie doar sa tii cont de faptul ca trebuie sa tii mereu spatele drept si sa expiri atunci cand te ridici.

4. Triceps la scaun

Un alt exercitiu de slabit este tricepsul la scaun. Stai cu spatele la un scaun sau o banca. Puneti mainile pe margine, flexeaza genunchii si coatele, tinand talpile lipite de sol. Atunci cand cobori corpul, umerii trebuie sa ramana drepti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si