Cei care o cunosteau pe Oana Net spun ca femeia de 38 de ani era atenta cu micuta, o ingrijea cu mare dragoste si nimic nu a dat de banuit ca aceasta trecea de fapt printr-o mare incercare. La gradinita din Murani unde lucra s-a comportat exemplar.

In urma cu 3 saptamani, spune sefa Inspectoratului Scolar Judetean Aura Danielescu, ceruse concediu fara plata. A spus ca ii era greu sa faca naveta si intentiona sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Femeia nu a fost testata psihologic, intrucat aceste verificari nu se mai fac in privinta cadrelor didactice inca din anul 2012, cand printr-un ordin de ministru s-au sistat. Pana atunci, toti educatorii, invatatorii si profesorii, dar si personalul auxiliar trebuiau sa fie testati psihologic o data pe an, insa si acele verificari erau o formalitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia si apropiatii Oanei Net sunt in continuare in stare de soc. Spun ca sotul i-ar fi cerut divortul in mai multe randuri, iar aceasta era framantata de gandul despartirii.

Cu totii cred ca asta a dus la momentul fatidic de noaptea trecuta cand i-a luat viata micutei Eliza, intr-un mod infiorator. Pe cand tatal era la serviciu, mama a inecat-o pe copila de 4 ani in vana din baie si i-a taiat venele de la ambele maini.

Citeste mai mult pe opiniatimisoarei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si