Lucica Bunghez, femeia cu tumoarea gigant, a impresionat intreaga tara in 2004, cand a fost supusa unei operatii teribile. Ea se nascuse cu neurofibromatoza, o pata pe corp, care creste odata cu varsta si care a devenit o tumoare gigant. Lucica ajunsese sa cantareasca 38 de kilograme, in timp ce tumoare avea o greutate dubla, de 80 de kilograme.

Femeia cu tumoarea gigant. Operatia Lucicai Bunghez a durat 10 ore

Ea  a fost operata de prof. univ. dr. Ioan Lascăr, medic primar chirurgie plastică şi reconstructivă, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. „Fără îndoială în literatura de specialitate nu mai există niciun caz raportat referitor la un pacient a cărui tumoră gigant să cântărească de două ori cât greutatea pacientului”, a declarat medicul care a operat-o 10 ore pe pacienta sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia cu tumoarea gigant. Lucica Bunghez nu poate sa munceasca

La un moment dat, femeia cu tumoarea gigant a rememorat clipele dramatice prin care a trecut. „Am tras mult atunci. Viata mea acum este buna, casa si cam atat. Nu pot sa muncesc. Cei ca mine trebuie sa aiba curaj si speranta, exista si pentru el o solutie. Trebuie sa lupti, indiferent de boala.

Medicina a avansat si avem doctori foarte buni”, a spus Lucica. Ea a trecut peste aceasta perioada cu ajutorul fiului ei, dar si a nepoatei. Recent, se pare ca ea si-a refacut si viata sentimentala, pentru ca si-a anuntat prietenii, pe un site de socializare, ca s-a maritat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si