A jucat 8 ani la diverse cluburi din Turcia, dar Giani Kirita de la Exatlon a avut cele mai mari satisfactii la Bursaspor, echipa cu care a devenit campion, in sezonul 2009-2010. Lucrurile s-au complicat pentru Kirita in campionatul urmator cand, din titular, a devenit rezerva.

Giani Kirita de la Exatlon nu si-a criticat antrenorul care il tinea rezerva

Cu toate acestea, Kirita nu l-a criticat deloc pe antrenorul Ertugrul Saglam.  „Îl respect pe antrenor. În prezent nu joc, dar nu sunt un om care să îşi facă probleme din acest motiv. Când antrenorul îmi va da şansa de a evolua, atunci voi intra pe teren şi îmi voi ajuta echipa din toate puterile”, a declarat Kirita in presa turca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Giani Kirita de la Exatlon s-a luptat pentru locul in echipa

In acele momente grele, Giani Kirita de la Exatlon a avut caracter si nu a renuntat.  „Eu îmi ştiu locul.

Acum nu joc, dar mă antrenez cu seriozitate. Mă pregătesc pentru a fi în orice clipă gata să joc. Fireşte că îmi va veni şi mie rândul şi mă voi lupta în teren pentru echipă",  a mai spus Kiriţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si