“Aripioarele” nu sunt altceva decat acel strat de grasime care se depune pe muschii oblici, adica pe partile laterale ale taliei. Daca vrei sa scapi de aceste probleme, iti recomandam o serie de exercitii de slabit care te vor ajuta sa te tonifiezi.

Printre cele mai populare exercitii de slabit se Numara “fluturarile laterale”.

Sunt foarte simplu de executat. Trebuie sa executi cate doua seturi a 15-20 de ridicari de picior. Stai cu picioarele departate si tine mainile in sold, apoi ridica in lateral un picior, cat poti tu de sus.

Dupa 20 de minute, se recomanda schimbarea piciorului. Ca sa iti dai seama ca lucrezi correct acest gen de exercitii de slabit, un prim indicator ar fi o durere usoara, tensionata, in muschii oblici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alte exercitii de slabit populare sunt rotirile de sold. Aseaza-te pe sol, cu mainile la ceafa. In timp ce te rasucesti spre dreapta, adu genunchiul opus spre stanga. Acest exercitiu te va scapa rapid de aripioare, iti va intari abdomenul si te va ajuta sa obtii un posterior mai bombat.

Si ridicarile de bazin te vor ajuta sa scapi de aripioare.

Practicate in mod regulat, ridicarile de bazin te vor ajuta sa scapi de aripioarele care ies inestetic peste talia pantalonilor si iti vor tonifia coapsele, soldurile, posteriorul si abdomenul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si