Elevul de clasa a 2-a a luat raie in luna februarie- de la un coleg, banuieste mama sa. De atunci, bietul copil traieste un cosmar, desi a urmat tratamentul prescris de medic.
Spre socul mamei, boala  a recidivat imediat ce elevul s-a intors la scoala.. Parintii cred ca asta s-a intamplat din cauza dezinfectiei, care a fost facuta cu clor nediluat de...  femeile de serviciu din scoala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Inca nu se stie daca alti copii din scoala au fost infectati, iar asta pentru ca perioada de incubatie a raielor este de aproximativ o luna si jumatate. Pericolul nu este doar la elevi, ci si la adulti, care in ultima perioada vin cu sutele la medic.

Scabia este un parazit care se manifesta prin mancarime, in special pe timp de noapte. Dermatita apare pe degete si pe brate si se trateaza cu creme.

Nu doar pacientul, ci si  membrii familiei trebuie sa urmeze un tratament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si