In timp ce se afla la Monte-Carlo, Andrei Gheorghe a fost luat de politie. Omul de radio si televiziune, care a decedat pe 19 martie, la 56 de ani, a povestit ca nu i-a fost rusine cu romanii nicaieri in lume.

Andrei Gheorghe a fost luat de politie: "Nu mi-e jena sa ma duc pe Coasta de Azur si sa-l aşez pe un tigan la masa mea"

„Sunt foarte loial faţă de prieteni, faţă de oamenii care îmi dau să mănânc. Foarte loial. Asta e România, mie nu mi-e jenă să mă duc pe Coasta de Azur şi să-l aşez pe un ţigan la masa mea. Mie nu mi-e ruşine niciodată, oriunde în lumea asta, dacă strigă un român după mine. Sunt români de-ai mei. Români suntem toţi”,  a marturisit Andrei Gheorge intr-un interviu din Adevarul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andrei Gheorghe a fost luat de politie. A avut probleme pentru ca avea prieteni de toate natiile

In timpul unei vacante la Monte Carlo, Andrei Gheorghe a fost luat de politie.  „Prietenul meu ungur, care a descoperit că e ungur la Cluj, e român. Eu, o parte rus, o parte evreu, o parte ţigan, o parte dracu’ ştie ce-oi mai fi, sunt român.

Ăsta e arealul meu, asta e ţara mea, locul în care trăiesc, ăştia-s oamenii mei. Dacă te iei de ei, îţi dau în gură. Am şi fost în situaţii de genul. Am ajuns la poliţie în Monaco, pentru că au luat-o de la masa mea pe o ţigancă ce vindea flori”, a povestit Andrei Gheorghe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si