China confirma vizita liderului de la Phenian abia dupa ce trenul blindat in care au calatorit Kim Jong-Un si sotia lui s-a intors in Coreea de Nord.

Dincolo de importanta discutiilor, in timpul carora presedintele Coreei de Nord si-a aratat disponibilitatea de a contribui la dezarmarea nucleara, imaginile date publicitatii de la aceasta vizita de stat sunt nepretuite!
Tot timpul, o vedem alaturi de Kim Jong-Un, pe Ri Sol-Ju, cea mai misterioasa sotie de presedinte din lume!

Imbracata tot timpul cu un deux-piece perfect asortat pantofilor...

Ri Sol-Ju a iesit in evidenta prin zambetul permanent afisat, simplitatea coafurii si a accesoriilor! La fiecare tinuta, a ales sa poarte doar un ceas si o brosa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Despre ea, insa... aproape nimic nu este cunoscut international! Chiar si numele ar fi, de fapt, un pseudonim! Wikipedia scrie ca ar fi nascuta intre 1985 si 1989, deci ar avea intre 28 si 33 de ani.

Nici data exacta a casatoriei cu liderul nord-coreean nu este confirmata!

Potrivit unor surse, nunta ar fi avut loc in 2009 si... un an mai tarziu, li se nastea primul dintre cei trei copii ai cuplului! Alte agentii sustin ca cei doi s-au cunoscut abia in 2010, iar...

casatoria lor a fost confirmata oficial de regimul nord-coreean abia in 2012.

Tot din diverse surse aflam ca Ri Sol-Ju a fost o cantareata foarte iubita in Coreea de Nord.

Despre cariera ei, regimul nord-coreean a transmis, insa, doar ca Ri Sol-Ju este... sotia presedintelui! Se pare ca Ri are o afinitate pentru vestimentatia occidentala scumpa si ar fi fost criticata pentru ca a fost vazuta purtând genti de lux, în timp ce nord-coreenii se lupta cu saracia si foametea.

Misterul care pluteste în jurul ei nu este o surpriza pentru nord-coreeni. Kim Jong- il, tatal lui Kim Jong-Un,  nu le-a scos niciodata în public pe sotiile lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si