Jurnalistul Rahim Namazov si sotia sa se aflau in masina in momentul incidentului. Namazov, in varsta, de 39 de ani, a suferit rani la umar iar sotia sa, Aida, a murit in urma atacului. Politia a fost notificata iar un elicopter survoleaza zona.

Cei doi tocmai isi lasasera copiii la scoala cand un vehicul s-a apropiat iar din masina au fost trase mai multe focuri de arma. Conform unui martor, ar fi fost vorba de opt focuri de arma trase.

Pe Facebook, Namazov se prezinta ca fiind asistent administrativ la primaria din Toulouse, dar el nu figureaza in documentele oficiale, suspectandu-se astfel ca ar fi vorba de o acoperire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Atacatorul este cautat de politie. Conform rapoartelor, Namazov contactase recent politia pentru a informa ca se simte in pericol.

Procurorul care investigheaza cazul va sustine o conferinta de presa la ora locala 16:00.

Namazov a fost amenintat cu moartea si inchis in Azerbaidjan, fiind suspectat de terorism. El a fost apoi expulzat si se afla in exil in Toulouse din 2010.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si