Draghia si-a dorit sa dea mâna cu Alexandru „Bentita”, caruia i-a spus ca a gresit si a subliniat ca nu ar fi trebuit sa reactioneze atât de urât.  

Vladimir Draghia (32 de ani) le-a cerut scuze „Razboinicilor”, dar unii dintre concurenti nu au fost impresionati de gestul starului.

Ionut Liviu Sugacevshi, cunoscut ca Ionut „Rusu” a facut o declaratie acida la adresa participantului din echipa „Faimosii”, in timp ce Alexandru „Bentita” i-a acceptat scuzele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„A vrut sa linisteasca lucrurile. Eu cred ca ar trebui sa ii accept scuzele omului. Nu stiu cum a fost gestul lui, daca a fost adevarat sau nu. Vladimir e actor pâna la urma. Giani nu ar accepta niciodata sa isi ceara scuze de la adversari, i-am vazut privirea, nu era de acord cu asa ceva.

Intre ei nu e o chimie puternica, sunt sigur ca Giani va fi rabdator cu Vladimir pâna la urma si va izbucni.”, a marturisit Alex Nedelcu.

„Au incercat sa faca pe baietii buni la Arena. Alex e un copil.

El a acceptat, era entuziasmat. Daca venea Draghia la mine, eu nu acceptam sa imi strânga mâna. Ii ziceam sa mearga sa joace teatrul in alta parte, cu mine nu are de ce sa joace teatru.”, a declarat Ionut „Rusu” in cadrul emisiunii „Exatlon”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si