De opt ani, durerile se tin lant de familia Manole. Tatal artistei nu isi revine nici acum dupa moartea fiicei sale. Si de parca nu era suficient, anul trecut s-a stins din viata si mama cantaretei.

Acum, singurul sprijin al lui Ion Manole a ramas baiatul sau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Tata ii simte lipsa mamei, sufera si acum, nu o poate uita. Dar eu nu trebuie sa il las sa planga, mama nu ar vrea sa il vada suferind, mergem inainte cu bune si rele.”, a declarat fratele Madalinei Manole.

Probleme de sanatate ale lui Ion Manole au aparut odata cu moartea fiicei sale.

Artista si-a pus capat zilelor pe 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de nastere. Ea a lasat si un bilet de adio, insa tatal sau nu crede nici in ziua de azi ca fiica sa s-a sinucis.

”Nimeni nu are vreo vina, toti ma iubiti enorm si ati facut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu ma mai pot suporta, fizic vorbind sunt defecta, un rebut, asa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevarat.

Te iubesc, Puiucul meu!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si