Marea artista a fost iubita de toti romanii. Unul dintre cantecele sale a ajuns la inima oricui datorita greutatii mesajului transmis. Vorbim de piesa "Din bucata mea de paine".

”Intotdeauna muzica a fost cea care m-a tinut pe linia de plutire.

Cand mi-a fost greu in viata am cautat sa stau singura in camera, cu foile si aparatele (n.r. – reportofon şi casetofon) langa mine si-am asternut zeci de idei pe hartie. In cantecele mele de greutate se simte si multa durere. Asa a ramas celebru si cantecul vietii mele: „Din bucata mea de paine”, piesa aceasta n-are moarte. Am creat-o intr-o clipa de mare durere si deznadejde, in urma relatiei cu anumite persoane care m-au tradat. Asa a luat viata acest cantec: „Din bucata mea de paine/ Am crescut un om si-un caine (…)/ Cand am bani si o duc bine/ Toata lumea e cu mine/ De n-am bani si o duc rau/ Nici cel neam nu-i neamul meu/ Si atunci te-ntreb pe tine/ Care-i om si care-i caine?”, spunea Ionela Prodan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si