Medicul nu a putut ramen indiferent la situatia colegilor sai, care au primit salarii mai mici odata cu aplicarea noilor reglementari legislative. El si-a impartit salariu cu infirmierele. Cazul a devenit cunoscut dupa ce una dintre colegele medicului a publicat cazul pe pagina sa de socializare.

“Acesta este un om cu suflet de aur caruia ii dorim ani sanstosi si viata lunga.

Multumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastra. Nu a facut nimeni in tara ce ati facut dumneavoastra pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitresti va multumeste din suflet singurului medic care a impartit salariul cu noi”, a scris femeia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicul nu a dorit sa spuna prea multe despre gestul sau, nici despre ce suma a fost vorba.

“A fost un cadou amical pe care l-am facut. A fost o chestie colegiala. Este adevarat, am sarit in apararea acestor necajiti, pentru ca este o nedreptate ce s-a intamplat.

S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere si ni s-au dat noua, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban in plus, ci a luat de la necajiti si ne-a dat noua”, a declarat, pentru vrancea24.ro, medicul Mircea Dutescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si