Meryem Uzerli s-a nascut intr-o familie de musulmani pe data de 12 august 1983 in Germania, la Kassel. Tatal ei, Hüseyin, este turc in timp ce mama ei, Ursula, este germanca. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio in Hamburg si a dat lovitura in cariera odata cu aparitia in serialul turcesc "Muhtesem Yuzyil" unde a jucat rolul sultanei Hurrem.

Disparitia ei din distribuitie a fost un adevarat soc pentru fani, Meryem fiind unul dintre cei mai iubiti actori din film. Ulterior s-a aflat motivul dureros pentru care actrita nu a mai aparut pe micile ecrane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Meryem a trecut printr-o perioada extrem de dificila din cauza iubitului ei, Can Ates cand a parasit-o tocmai cand a aflat ca actrita a ramas insarcinata. El ar fi spus ca are deja doi copii si nu si-l mai doreste si pe al treilea. De atunci, Meryem a trecut prin clipe de cosmar incat roscata a vrut sa se sinucida, mai exact sa se arunce de la balconul camerei de hotel.

Au trecut 5 ani de la acest episod negru din viata ei si acum Meryem Uzerli este o mamica superba care isi creste singura fiica in varsta de 5 anisori, pe nume Lara.

Fetita a mostenit trasaturile superbe ale mamei ei, iar aceasta posteaza foarte des in mediul virtual poze cu fiica ei, spre incantarea fanilor care ii urmaresc activitatea.

Vezi AICI imagini superbe cu cele doua! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si