Ionela Prodan a fost condusa pe ultimul drum, in urma cu doua zile, de familie, de prieteni, de colegi, dar si de sute de admiratori care au vrut sa o aplaude pentru ultima oara. Printre cei care au mers sa-si ia "adio" de la marea doamna a muzicii folclorice romanesti s-au numarat Ilie Nastase, Gigi Becali, Mihai Stoichita, Meme Stoica, Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, Gheorghe Turda, Printesa Lia, Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, dar si cea mai buna prietena a regretatei soliste, Elena Merisoreanu.

"Merisor", cum o alinta apropiatii, nu s-a despartit de prietena ei de o viata nici la spital si nici la priveghi, aceasta petrecand ore intregi in capela, la capataiul celei pe care o considera o sora.

Scandal la mormantul regretatei Ionela Prodan. Inmormantarea s-a desfasurat normal, cu foarte putine incindente minore, dar dupa evenimentul trist, la locul de veci al Ionelei Prodan a avut loc o discutie aprinsa intre angajatii cimitirului Bellu si fanii cantaretei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Admiratorii artistei s-au ingramadit sa puna lumanari pe locul de veci din granit, lucru ce i-a facut pe angajatii cimitirului sa se revolte.

" Nu mai puneti, oameni buni, lumanari aprinse pe granitul asta scump, ca il distrugeti. Aveti putin respect pentru mormantul femeii", au tunat si fulgerat doi barbati de la ACCU.

Imediat a venit si replica uneia dintre femeile care puneau lumanari." Ce te ataci, bre, asa? Astia sunt plini de bani, au de unde sa-i faca altul".

Ei bine, de aici a inceput o zarva de nedescris care a durat mai bine de 10 minute. Pana la urma fanii artistei au plecat, iar "tabara adversa" a continuat sa aranjeze locul de veci.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si