Festivalul Schild und Schwert (scurtul si sabia, n.r.) are loc la granita cu Polonia, in orasul Ostritz, iar sambata este cea de-a doua si ultima zi a evenimentului, potrivit Reuters.
 
Intre obiectele promotionale scoase la vanzare se numara tricouri cu mesajul „I (inima) HTLR” si tancuri de jucarie.
 
Un indicator pe care scrie „Aryan brotherhood” (fratia ariana, n.r.)
si un afis al Partiului National Democratic de extrema dreapta au fost montate in semn de protest fata de afluenta a peste 1 milion de imigranti in Germania de la jumatatea anului 2015. „Crese in loc de tabere de refugiati”, cer neo-nazistii.
 
Din lineup-ul festivalului interzis persoanelor sub 18 ani fac parte trupe germane ca Der Mann Am Klavier, Griffin, Nahkampf, Bataillon 500, Sons of Odin, Amok, Kategorie C si Die Lunikoff Verschwörung, potrivit schildundschwertfestival.de.
 
Politia a anuntat ca un barbat in varsta de 31 de ani a fost arestat in oras, dupa ce a facut salutul ilegal „Heil Hitler”.
 
Festivalul pacii, care are loc in piata din Ostritz pana duminica, a adunat peste o mie de oameni, iar aici sunt anuntate proteste fata de extremistii de dreapta, potrivit politiei locale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si