UPDATE: Dupa ce joi dimineata Oana Lis a mers cu el la spital din cauza unor dureri de cap, fostul edil al Capitalei a primit o veste neasteptata: a suferit un accident vascular cerebral.

Viorel Lis se afla in aceste momente la spital, sub stricta supraveghere a medicilor. Acolo este si Oana Lis care sta tot timpul alaturi de el, ingrjorata, scrie spynews.ro. 

Oana Lis l-a insotit pe sotul ei ieri dimineata la spital, dupa ce durerile de cap l-au coplesit pe acesta.

Asezati pe scaune pe hol, vedeta a facut un selfie. in timp ce ea a privit spre camera telefonului, Viorel Lis avea capul plecat, afectat de tot ce i se intâmpla.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginea emotionanta a fost facuta publica impreuna cu un mesaj in care Oana Lis ii demonstreaza ca inca isi pastreaza juramintele facute in ziua nuntii respectiv: "ii va fi alaturi la bine si la greu". 

"Dimineata mea  a inceput asa… cu Vio la neurolog, pentru ca il cam durea capul… asa cum am promis la casatorie… la bine si la greu", a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si