Tratamente naturiste pentru conjunctivita. Florile de musetel sunt eficiente

Adaugati 1 lingurita de flori de musetel uscate intr-o cana cu apa fiarta in prealabil. Lasati amestecul rezultat la racit, inmuiati o bucata de tifon sau pansament in aceasta infuzie, apoi stregeti usor pleoapele.

Tratamente naturiste pentru conjunctivita. Cum va folositi de mierea de albine

Aplicati 2-3 picaturi de miere de albine direct la nivelul pleoapelor.

Deasemenea puteti sa adaugati 3 linguri de miere de albine in 2 cani cu apa fiarta. Lasati amestecul rezultat la racit, inmuiati un pansament in acest lichid, apoi stergeti pleoapele cu miscari blande.

Tratamente naturiste pentru conjunctivita. Cartofii reduc inflamatiile

Curatati un cartof si aplicati cate o felie direct la nivelul pleoapelor. Cartofii detine efecte astringente, fiind eficienti pentru reducerea inflamatiilor. Deasemenea, puteti aplica o cataplasma pe baza de cartofi, direct la nivelul zonei afectate timp de 20 de minute, 3 nopti consecutive.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tratamente naturiste pentru conjunctivita. Ceaiul de turmeric se foloseste sub forma de picaturi

Fierbeti 1 lingurita de turmeric si 2 cani de apa, pana in momentul in care cantitatea initiala de apa este redusa la jumatate. Strecurati ceaiul rezultat de 4-5 ori folosind un tifon fin, apoi folositi ceaiul sub forma de picaturi pentru ochi de 3-4 ori pe zi.

Tratamente naturiste pentru conjunctivita. Sucul de rodii reduce senzatia de arsura

Printre cele mai bune tratamente naturiste pentru conjunctivita se numara sucul de rodii. Filtrati putin suc proaspat de rodii cu ajutorul unui tifon fin, apoi puneti timp de 1-3 zile cate o picatura in fiecare ochi. Acest remediu este eficient pentru reducerea rosetei si a senzatiei de arsura de la nivelul ochilor. Deasemenea puteti inlocui sucul de rodii cu ceai pregatit prin fierberea unei cantitati mici de coaja de rodii, uscate si pisate.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si