Mai mult, tatal roman ii punea cutitul in mana baiatului mai mare si il indemna: „Hai, acum trebuie sa o injunghii pe mama!” Barbatul roman a fost arestat si dus la inchisoare.

In urma cercetarilor, carabinierii au ajuns la cunostinta faptului ca timp de mai multi ani, barbatul si-ar fi torturat sotia, de multe ori in fata celor doi copii ai lor. Din reconstituiri se pare ca, in unele cazuri, femeia a suferit fracturi si leziunile majore, rani care au fost mereu insotite de o "tortura" psihologica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-ar fi inregistrat si un episod in care barbatul i-ar fi rupt coastele femeii, episod dovedit de un certificat medical emis de autoritatile sanitare care ii atribuiau victimei 30 de zile de concediu medical.

Mai mult, cruzimile consumate in locuinta celor doi includ si violente sexuale. Femeia, sub amenintari si batai, ar fi fost obligata sa se supuna dorintelor sexuale ale sotului ei care obliga, de asemenea, copiii sa asiste la gesturile sale violente.

Mai multe informatii socante pe rotalianul.com 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si