BARBATUL CAPRICORN

Din lista de zodii de barbati care fac minuni in dormitor cu o singura atingere, Capricornul se afla abia pe locul 4. Acest nativ stie unde sa puna mana si mai ales in ce moment al preludiului. Barbatul Capricorn este foarte atent la sensibilitatile unei femei si niciodata, dar niciodata, nu actioneaza fara a rupe contactul cu privirea acesteia.

BARBATUL BALANTA
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul Balanta se pricepe foarte bine la masaj. Daca vrei senzualitate in stare pura, contacteaza-l pe acest nativ. Poate sa isi foloseasca mainile si cu scop terapeutic dar si in alt scop, izvorator de placeri nebanuite.

BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara tace si face. Nu accepta partide de amor banale si te pune mereu in dificultatea de a alege dintr-o gama larga de ‘oferte’ (a se citi aventuri) sexuale.

Nu subestima imaginatia acestui nativ, chiar daca la prima vedere poate parea destul de snob si nu ar face fata tensiunii sexuale acumulate in timp.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si