Tanara, care se afla la volan, a fost dusa la spital cu multiple traumatisme, in timp ce toate cele patru prietene ale sale au fost declarate moarte.

Sanda a luat o decizie radicala chiar in ziua in care trei dintre prietenele sale au fost conduse pe ultimul drum. Potrivit informatiilor aparute pe retelele de socializare, Sanda Ungur si-a sters conturile, iar oamenii nu ii mai pot vedea fotografiile sau postarile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Va reamintim ca accidentul s-a petrecut la Jibou, acolo unde patru tinere si-au pierdut viata, iar soferita a ajuns in stare grava, la spital. La trecerea pe calea ferata,masina in care se aflau a fost izbita violent de tren. In urma impactului, trei dintre fete au fost aruncate din masina, iar soferita, impreuna cu cea de-a cincea fata, au ramas prinse intre fiarele contorsionate.

Singura supravietuitoare a fost Sanda Ungur. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si