O intreaga comunitate este cutremurata de ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata intr-o familie din localitatea aradeana Varfurile. Ionel Pana din Tarnava de Cris a intrat cu masina intr-un TIR. Ceea ce face ca acest incident sa fie unul de-a dreptul cutremurator este ca, potrivit unor surse de la fata locului, acesta si-a ucis nevasta, pe Nicoleta, dupa care a intrat in coliziune frontala cu un TIR, ceea ce pare a fi un act suicidal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc in Tarnava de Cris pe sensul de mers catre Brad. In prima faza parea un nou eveniment rutier cu pierdere de vieti omenesti, asa cum au fost multe in ultimele zile. Nu era doar ata. Martorii au cautat-o pe nevasta acestuia si cum nu raspundea nici la telefon au fortat usa. Au gasit-o moarta. Se pare cafemeia a fost lovitacu un ciocan in cap si a fost injunghiatain inima.


Se speculeazaca, in cazul barbatului, este vorba de o sinucidere, momentan nu se poate certifica acest lucru. Cei doi aveau un copil de 8 ani, care acum a ramas orfan.

Sursa:specialarad.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si