Catalin Cazacu

Catalin Cazacu, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon, a povestit ce s-ar fi intamplat daca ar fi ramas singurul “faimos” in competitia din Republica Dominicana!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Catalin Cazacu
Catalin Cazacu a avut probleme mari la Exatlon! “Imi este frica de intuneric”

Pe deja celebrul “vultur” nu l-au marcat accidentarile de pe traseu sau lipsa mancarii, ci lui de alte lucruri ii era teama la fata locului.

 

Catalin Cazacu
De pilda, Catalin Cazacu a avut probleme mari la Exatlon cu spatiile inchise! De altfel, el a si dezvaluit de ce nu si-ar fi dorit sa stea singur in cotet daca ar fi ajuns in faza finala.
“Asa cum am mai spus, nu pot sta fara cineva, izolat! Sincer, imi este frica de intuneric! De aceea, eu i-am si spus lui Vladimir cand am plecat la ultima mea Arena, ca sper ca eu sa plec acasa, fiindca daca o sa fiu singur in cotet, am sa o iau de nebun prin camp! Pe de alta parte, in alta oridine de idei, in ianuarie, cand am plecat de acasa, am crezut ca nu am sa fac nici 25% din lucrurile pe care le-am realizat in Republica Dominicana, asa ca, poate as fi putut rezista si in bezna!
Niciodata sa nu spui niciodata”,
a spus “faimosul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si