Dupa ce s-a anuntat castigatorul, Vladimir Draghia a spus ca banii castigati ii va dona pentru o cauza nobila. De cealalta parte, Ionut isi dorea sa-si faca o casa si nunta alaturi de sotie. In finala, in timpul emisiunii, Vladimir Draghia i-a promis lui Ionut ca ii va face nunta.

Intorsi in Romania,

Ionut "Jaguarul" a facut un live pe Facebook si a spus ca nu va accepta asa ceva.

„Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu as accepta niciodata asa ceva din partea nimanui”, a spus Ionut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prezent in emisiunea Wowbiz, el a explicat de ce nu vrea acest ajutor.

„Nu as putea accepta. I-am si spus-o lui Vladimir si dupa ce s-a terminat live-ul. Am avut o discutie si i-am zis ca nu as putea acepta.

Daca vreau sa fac ceva, vreau sa fac pentru mine. Eu zic ca nimeni nu ar accepta. Nu, nu as putea accepta pentru ca vreau sa o fac eu din munca mea. E o alta satisfactie. E vorba de orgoliul meu, nu as putea sa accept lucrul asta„, a spus Ionut conform wowbiz.ro.

„Nu pot sa accept asa ceva. Daca voi credeti ca Vadimir este omul care vrea sa para, curand o sa vedeti cu totii cine e de fapt.

Nu exista prietenie adevarata intr-un concurs in care este pus in joc un premiu… Daca am vrut sa-mi cumpar ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimanui. Eu am avut o discutie cu Vladimir dupa ce a facut acel gest in finala. I-am zis ca nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine”, a adaugat Ionut „Jaguarul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si