Totul s-a intamplat in Israel, acolo unde parintii micutei Yasmin locuiau.

Yasmin, fetita in varsta de un an si doua luni a fost omorata pe data de 16 mai, scrie observator.tv. Aceasta a fost asfixiata de ingrijitoare din motive momentan necunoscute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nici nu merita a-i spune doamna, cu toate ca e mama a 2 copii, are copil de 4 ani si unul de un anisor care era intr-o grupa cu Yasminelu, se jucau impreuna", a declarat Svetlana Vintea, bunica victimei.

Din primele cercetari, s-a crezut ca fetita a murit din cauze naturale, insa dupa ce au fost verificate imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au avut parte de un soc.

"Cel care a facut asta cu fetita mea nu este om, este un monstru, un monstru adevarat. Vreau sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare si sa simta ceea ce simt si eu", a declarat mama fetitei, Dorina Vintea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si