"Era un om absolut deosebit, o cantareata sensibila care nu a vrut sa iasa in prim plan, dar ea oricum era de mult in prim plan. Era o persoana corecta, punctuala si se comporta foarte frumos. A avut grija cum sa arate bine si cum sa cante pe scena. Era o fiinta citita, vesnic avea o carte la ea. Am o durere uriasa. Am vorbit cu sotul ei si nici nu putea sa vorbeasca.

A murit azi-noapte. Ma doare sufletul cand vad ca toti pierim unul cate unul!”, a declarat Benone Sinulescu in cadrul unei emsiuni, la RomaniaTV.

Benone Sinulescu a declarat ca sotul artistei ar fi gasit-o fara suflare, in timpul noptii, in dormitor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Natalia Gliga face parte din categoria interpretilor grei ai „Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc”, care in cei 34 de ani de cariera a cantat pentru circa 200 de presedinti de state si personalitati. De-a lungul anilor solista a cantat in turnee in Franta, Germania, Austria, Bulgaria si Elvetia. Azi Natalia Gliga este membra a Uniunii Compozitorilor din Romania si a Uniunii Interpretilor din Romania, are sapte discuri si zeci de inregistrari la radio si televiziune, conform musicartist.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si