Catalin Cazacu a acceptat provocarea echipei "Teo Show" de a se supune unui test de vedeta. "Vulturul" de la Exatlon a raspuns unui set de intrebari si a facut si o serie de marturisiri emotionante.
In ciuda faptului ca este privit ca un "etern burlac", Cazacu a marturisit ca se simte un barbat implinit, datorita copilului sau.

"Eu am avut experienta asta cand copilul meu mi-a scris ca sunt idolul lui si e povestea aia in care trebuie sa faci o casa, sa plantezi un pom si sa iti faci o familie.

Eu cred ca trebuie sa faci in asa fel incat sa devii idolul copilului tau si eu am reusit.", a spus el.

Odata cu Exatlon, Cazacu a reusit sa lege si o frumoasa prietenie cu Giani Kirita, de care e aproape nedespartit si de cand s-a intors in tara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cand exista povesti de dragoste la 12 noaptea chiar pe postul nostru drag eu vorbesc prin mesaje cu el.

El sta la maica-sa, mai rau ca mine. Noi nu ne cunoasteam, ne-am cunoscut cand am semnat contractele, ca sa zic asa. E simplu cand oamenii rezoneaza unul cu altul."

Iar experienta de la Exatlon nu a fost simpla nici macar in drum spre casa!

"Pe zborul de venire acasa am avut orez. Eu am sperat ca e o camera ascunsa pe undeva.

Am cerut sa imi schimbe, daca se poate, si au fost foarte draguti si ne-au dat paste.", a mai spus el, amuzat.

"Mi-am dat un reset, am stat un pic cu mine si atat de puternic a fost impactul psihic asupra mea, incat am reusit sa castig prima pozitie. (n.r. despre prima cursa de motociclism la care a participat dupa Exatlon)

"La 17 ani am avut prima iubita...serioasa. La 16 ani si 2 zile am luat prima amenda de circulatie. Aveam permis la 16 ani ca pe vremea aia puteai sa iti iei permis de scuter la 16 ani.
Cea mai frumoasa chestie pe care am facut-o pentru o femeie",
a mai povestit el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si