In toamna lui 2016, lumea muzicii folclorice era zguduita de o veste trista. Indragitul cantaret de muzica folclorica si prezentator tv Aurelian Preda pierdea lupta cu un tip nemilos de cancer. Era un barbat blajin si credincios, pe care toti cunoscutii il iubeau.

La varsta de 47 de ani a inchis ochii pentru totdeauna, iar ultima sa dorinta a fost indeplinita. Solistul a fost inmormantat la Manastirea Dervent, o oaza de liniste, cu verdeata si inconjurata de o energie speciala.

Locul lui de veci a devenit imediat un punct de pelerinaj, apropiatii lui, dar si romani care l-au vazut doar la televizor si ii iubeau muzica, mergand la Dervent sa-i aprinda lumanari si sa-i duca flori, icoane sau jucarii de plus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiica lui, Ana-Maria Rosa sufera inca enorm dupa pierderea tatalui si merge la mormantul lui cat de des poate. Acolo se simte aproape de omul care i-a ghidat pasii si a educat-o in spiritul crestin.

Ei bine, mormintele de la manastirea Dervent au si un "paznic" de nadejde, un calugar care are grija sa aprinda mereu lumanari la locurile de veci si sa le ingrijeasca.

Majoritatea celor care trec pe acolo sustin ca pleaca de la Dervent calmi si cu judecata limpede.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si