Printre cei mai importanti oameni ce au donat bani pentru ridicarea lacasului de cult se numara si omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani si pentru ridicarea catedralelor din Suceava si Falticeni.

Slujba de tarnosire a fost oficiata de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului, si PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atentia localnicilor, care s-au aratat indignati de faptul ca preotii s-au deplasat la Baia cu masini extrem de scumpe. „Dumnezeu sa ma ierte, dar ce masini au popii, parcã au muncit pe santier în strainatate. Mi-e rusine de nerusinarea lor”, au declarat enoriasii indignati, relateaza Adevarul.ro.

Citeste mai multe AICI. 

Sursa foto: Ziarul Lumina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si