Imaginile au aparut pe grupul Robo Stiri – Vaslui si au starnit un val de critici, culmea, nu la adresa mamei sau a autoritatilor locale, ci a presei care mediatizeaza astfel de cazuri.

“Luati si voi sa beti din sticla o gura de bere si va trece. Nu vedeti ca nu sunt bani?”, le-ar fi spus femeia celor doi copii, unul dintre ei asezat jos, pe pavele, la picioarele sale.


Internautii s-au aratat mai grijulii fata de imaginea judetului decat de situatia in sine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iata o parte dintre reactii: "Nu mai postati lucruri rele despre Vaslui, nu e bine. Sunt betivi si betive peste tot in lumea asta. Daca vreti sa nu se mai vorbeasca urat de judetul nostru, postati lucruri pozitive”; “Haideti sa nu mai promovam astfel de specimen, ca nu ne face cinste.

Betivi sunt peste tot, nu numai in Vaslui”; “Mai terminati oameni buni cu Vaslui. Mai filmati asta si in alte judete, ca iti este rusine sa zici ca esti din zona”,  sunt doar cateva dintre comentariile lasate de cei care au vazut imaginile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si