Inaki Urdangarin a fost gasit vinovat si condamnat, in luna februarie, la 6 ani si 3 luni de inchisoare pentru ca s-a folosit de legaturile casei regale pentru a taxa excesiv guverne regionale prin contracte publice pentru evenimente sportive si de turism si pentru frauda fiscala.

Urdangarin traieste cu printesa Cristina si cei patru copii ai lor in Elvetia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Potrivit legii spaniole, Urdangarin poate face apel la Curtea Constitutionala, scrie Reuters.

Prima decizie a unei curti de justitie din Mallorca a venit dupa sase ani de investigatii si in mijlocul mai multor scandaluri de coruptie in care au fost implicati politicieni si personalitati.

Un astfel de caz s-a incheiat in luna mai cu condamnarea la inchisoare a mai multor membri ai Partidului Popular (PP) si o motiune de cenzura care a trecut de Parlament, astfel ca Mariano Rajoy a pierdut postul de prim-ministru. El a fost inlocuit de socialistul Pedro Sanchez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si