Un tanar de 21 de ani din judetul Dolj, nu a acordat prioritate de trecere unui alt sofer, un barbat in varsta de 40 de ani din Novaci. Cele doua masini s-au ciocnit violent la intersectia DJ Carbunesti cu DN 67 Campu Mare, iar in urma impactului extrem de violent au rezultat patru victime, doua fiind incarcerate.

Barbatul in varsta de 40 de ani, conducea regulamentar in directia Tg.

Jiu, dinspre Bengesti, cand a fost surprins de autovehiculul pe care nu l-a mai putut evita. Una dintre persoanele implicate in accident a decedat, este vorba despre o femeie, iar alte trei persoane, doi barbati de 21, respectiv 52 de ani si o femeie au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului se desfasoara cercetari pentru a se stabili modul in care s-a produs tragedia, iar circulatia se desfasoara pe un singur sens, politistii dirijand traficul din zona.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si