Diana si Valentin "Bruce" de la Exatlon formeaza unul dintre acele cupluri pe care toata lumea le invidiaza. Sunt mereu veseli, plini de energie pozitiva, se completeaza si isi termina reciproc propozitiile. Este o incantare sa stai de vorba cu ei, mai ales cand deapana amintiri despre relatia lor speciala.

Ne-au povestit ca au intampinat mai multe obstacole, dar au trecut peste toate cu brio.

Iar lunile in care au fost despartiti din cauza Exatlon-ului nu au fost o incercare atat de grea, spune Diana. Aceasta l-a asteptat si noua luni in tara pe Bruce, acum ceva timp, cand tanarul a fost plecat in SUA, cu un proiect de dans.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Pe noi intotdeauna departarea ne apropie sentimental.

El a mai fost plecat in SUA cu un proiect de dans, dar am rezistat si l-am asteptat. Acum, dupa Exatlon, ne-am inchis doua saptamani in casa si am comutat telefonul pe "mod avion" (rade)", a spus Diana.

Intrebata de jurnalistii stirilekanald.ro daca ar fi de acord cu plecarea lui Bruce la urmatorul sezon al Exatlon-ului, Diana a dat un raspuns surprinzator.

" Da. Si la fel de tare l-as sustine, si la fel de repede i-as face bagajul. Am avut de invatat mult cand a plecat el. A fost o provocare... Au venit ai mei, dar si parintii lui si m-au ajutat cu fetita. Fiecare membru al familiei a trait din plin emisiunea", a spus tanara mamica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si