Nasreen Alexandra Knight, o femeie de afaceri in varsta de 37 de ani, a aflat ca sotul ei o insala cu o fosta prietena de-a ei. Nasreen, mama a patru copii, nu a putut sa accepte faptul ca sotul ei fusese cu o alta femeie si a decis sa se razbune. Infuriata peste masura, femeia l-a taiat pe mana cu un cutit pe barbatul infidel, i-a spart ochelarii, l-a lovit de mai multe ori si a intrat cu masina ei in masina lui.

Cum furia femeii inselate nu s-a stins, Nasreen a plecat in cautarea amantei sotului ei, Erika. Sotia inselata a lovit-o pe amanta si i-a smuls parul din cap, apoi a fost arestata.

In martie 2017, femeia de afaceri inselata a fost trimisa in inchisoare pentru 15 luni si si-a recunoscut vina pentru toate acuzatiile care i s-au adus. Recent, Nasreen a facut apel si a primit o reducere a pedepsei cu 9 luni sia fost eliberata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia nu isi vazuse copiii niciodata timp de trei luni de zile, iar judecatorul Justice Goss a luat decizia de a o elibera.
“Aceste infractiuni au fost savarsite in conditiile unor probleme maritale grave care cel mai probabil au fost foarte stresante.

Stresul a fost imens si se poate spune despre comportamentul ei ca a fost iesit din cel obisnuit. Ea a recunoscut ce a gresit. A fost lipsita de orice contact cu copiii ei cat a stat in inchisoare. Impactul asupra copiilor este un factor. A facut tot ce este posibil pentru reabilitare in conditiile date. A recunoscut ca mariajul ei s-a terminat si ca trebuie sa-si aranjeze viata in functie de noile circumstante in libertate. Rana pe care a provocat-o nu a fost adanca. Este foarte inteligenta si acesta a fost un incident singular care s-a petrecut intr-un set de circumstante. A fost extrem de stresata in acea perioada. Desi faptele comise sunt grave, este o femeie cu un caracter bun si si-a exprimat parerea de rau pentru ce a facut”, a concluzionat judecatorul care a eliberat-o pe Nasreen.

sursa: libertatea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si