Emisiunea "Starea Natiei" nu va mai putea sa fie urmarita la TVR pentru ca jurnalistul Dragos Patraru, realizatorul programului a fost concediat de la televiziunea publica. Doina Gradea, presedintele-director general al statie a semnat denuntarea contractului, iar cauzele au fost afirmatiile facute de realizator in spatiul public, dar si cele facute in cadrul emisiunii "Starea Natiei", pe care Doina Gradea le considera defaimatoare la adresa conducerii postului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dragos Patraru a facut publice mai multe inregistrari in care Doina Gradea jignea jurnalisti ai televiziunii publice si o acuza ca pune postul tv la cheremul puterii politice.

Este pentru a doua oara cand Dragos Patraru si TVR isi incheie colaborarea in urma unui scandal public despre interventii politice si cenzura. Nu se stie daca jurnalistul are alte planuri sau va merge la alta televiziune cu care sa colaboreze.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si