Diana, logodnica barbatului ridicat de Giani Kirita din scaunul cu rotile, a reactionat dupa ce Faimosul a venit la Cluj-Napoca pentru a-l incuraja pe Alex Fotoc, partenerul ei de viata. In 22 decembrie 2017, la o luna si jumatate dupa ce s-a logodit cu Diana, el a fost victima unui accident rutier, in urma caruia a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Inainte să fie lovit de o masina, Alex a fost luptator de MMA si instructor de fitness.

Dupa incidentul din luna decembrie, el a fost sustinut doar de aparate, stand in coma sase saptamani.

Logodnica barbatului ridicat de Giani Kirita din scaunul cu rotile. Faimosul l-a vizitat la clinica

Internat initial la Timisoara, Alex a fost transferat la o clinica din Cluj, acolo unde a fost vizitat si incurajat de Giani Kirita, intr-o perioada in care familia si prietenii strang fonduri, pentru ca singura sansa de recuperare completa este transferul la o clinica de specialitate din Viena, unde ar putea invata din nou sa mearga, sa citeasca, sa vorbeasca. Costul pentru transfer este de 18.000 de euro, insa mai are nevoie de peste 150.000 de euro pentru tratament. Kirita l-a imbratisat pe Alex si l-a ridicat in brate, desi acesta se afla in scaunul cu rotile.  “La ce bun ca suntem modele pentru alţii daca nu reuşim sa ne ajutam semenii... Alex este un luptator, insa acum nu mai poate lupta de unul singur.

Noi am ales sa transformam lupta lui in lupta noastra. Alatura-te si tu pentru ca aceasta lupta sa devina o victorie”, a spus Kirita.

Logodnica barbatului ridicat de Giani Kirita din scaunul cu rotile:" Giani a aratat inca o data calitatile lui de capitan!"

Dupa acest moment, logodnica barbatului ridicat de Giani Kirita din scaunul cu rotile i-a multumit Faimosului.

“Pe langa faptul ca este un om cu un caracter frumos si o inima mare, Giani a aratat inca o data calitatile lui de capitan! Felul in care ii vorbea si il incuraja pe Alex a trezit ceva in el! Admir foarte mult oamenii care isi rapesc din timpul lor pentru a face un gest frumos fara nici un fel de interes! Multumim din suflet pentru atat de multa implicare Giani Kirita!”, i-a transmis Diana lui Giani Kirita. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Poti face o donatie accesand link-ul acesta:
https://www.facebook.com/donate/391315271277089/

Sau in conturile din Romania ale tatalui lui Alex:
Banca Transilvania
Nume: Gaita Fotoc Nicolae
SWIFT CODE: BTRLRO22
IBAN: (cont euro) RO89BTRL0360420AL59582XX
(Cont Ron): RO48BTRL0360120AL59582XX
(Cont USD): RO08BTRLUSDCRT00L5958201


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si